Niestety, nikt nie powie Ci czym jest FluxBB - musisz go poznać sam!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nick na serwerze:
Imię:
Serial:
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:
Opisz krótko siebie i swój charakter:
Dlaczego ty?:
Staż na serwerze: 63Godz
Nick na serwerze: pelikant
Imię: Piotr
Serial: D1A936369F8899CB6D70EB77169B58E3
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Brak
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 4 Godz
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem Miłym Sympatycznym Graczem Lubie Pomagać Graczą, Jestem Wrażliwym Chłopcem (Nie Stety )Co Tu Jeszcze Powiedzieć No Lubie Grac W Gry Zazwyczaj MTA Lub CSGO
Dlaczego ty?: Jestem Pomocnym Graczem , Lubie Pomagać Swojej Ekipie Chce Dostać Moderatora Bo Nigdy Go Nie Miałem, Jestem WspółPracowity Itp, Lubie Jezdzić Pociągiem (Umca Umca Penkła Gumca xD ) Myśle Że Się Dostane ,
Dodatkowe informacje: Zrobiłem TS3 Dla Serwera Nie Stety Gradoos Nie Chciał Powiedział Ze Nie Poczebuje, a chciałem zrobic cos dla serwera :C Zrobiłem Serwer z Vapt* (WearLife) Lubie Grać Na Tym Serwie Pozdrawiam !
Staż na serwerze:15h
nick na serwerze: kowa012
Imie:Kacper
Serial:8ADFEB75C64C6BAF00A54514FDBC7634Za
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Brak
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: około 3-4h czasem mniej czasem więcej bo musze chodzić do szkoły
Opisz krótko siebie i swój charakter: Jestem Miły i sympatyczny zawsze wszytko próbuje rozwiązać pokojowa ale nie rozumiem kiedy ktoś wysywa lubi na serwerze w utrudnia im gre odrazu na to reaguje daje kicki jeśli to nie pomaga to daje bany.Lubie też grać w gry zwłaszcza w MTA i gta 5
Dlaczego ty?:Poniewasz jestem pracowity i lubie pomagać ludzią przes to chce być modem że by pomagać ludzią na serwach gdy ktoś mu utrudnia gre Chce dostać moderatora bo nigdy go nie miałęm.
Licze na pozytywne rozpatrzenie podania
Nick na serwerze:JackDaniels
Imię:Krystian
Serial:E25F33DF47943587D514E4948D44E0E2
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):nigdy nie byłem karany
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:10-20
Opisz krótko siebie i swój charakter:Jestem pomocny dla nowych i starszych graczy,kulturalny,ogarnięty
Dlaczego ty?:chciałbym spróbować szansy moderatora sami mnie ocenicie ale postaram się być jak najlepszy dla graczy
Staż na serwerze: Hmm 1 dzień
Nick na serwerze: NerQ
Imię: Krystian
Serial: 2226DF7246C1851EA747F52024D6FCA2
Za co byłeś u nas karany (kary,bany): Nie bylo
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?: 4-5 H
Opisz krótko siebie i swój charakter:Jestem spokojny i pracowity. Tak ja wspominałem wcześniej, mam doświadczenie i wiem jak to jest być ze wszystkich stron "barykad".
Dlaczego ty?: Dlaczego ja? hmmm... Zawsze,gdy widzę złamanie regulaminu próbuję upomnieć i ostrzec gracza łamiącego dane przepisy.Na wielu serwerach byłem moderatorem,adminem.Miałem własny serwer.Mam wielu znajomych i jestem lubiany.Potrafię operować panelem jak i konsolą.Zawsze stoję na straży bezpieczeństwa,nie toleruję wyzwisk i chamstwa.
Moje imię to Krystian.Mam 15 lat.Mój staż w MTA to 4 lata jak nie więcej.Lubię wyzwania,jestem patriotą,lecz również rusofilem Interesuję się historią w szczególności obiema wojnami światowymi.Moimi ulubionymi przedmiotami są: Historia,WF,Język polski,angielski,niemiecki.Moje hobby to sztuki walki,historia,militaria,strzelanie,łowiectwo.Jestem bardzo zdyscyplinowaną osobą,to chyba po ojcu... Bardzo lubię pomagać w szukaniu podmianek i innych rzeczy,które pozytywnie wpłyną na gre na serwerze
Staż na serwerze:7 xd
Nick na serwerze: rysiek12
Imię: kamil
Serial: 976A64FEDD871CB630DBD9E4D1531C12
Za co byłeś u nas karany (kary,bany):BRAK
Ile czasu (dziennie) jesteś w stanie poświęcić na grę?:PONAD 5 GODZIN
Opisz krótko siebie i swój charakter: JESTEM MIŁY TYLKO TYLE
Dlaczego ty?:BARDZO MI ZALEŻY NA DOSTANIU MODERATORA BO LUBIE POMAGAĆ NA SERWERZE .